Линукс курсът приключи

Миналата седмица беше последната лекция от Линукс курса.

В началото дойдоха повече от 25 човека и дори не стигнаха столовете в залата. Към края редовните поситетили останаха 4-5.

Предполагам, че целевата група към която бяхме насочили рекламата е била погрешна. Със Свилен си мислехме, че ще се заинтересуват най-много ученици, затова разлепихме плакати по всички училища. В крайна сметка обаче, нито един от останалите към края не беше ученик. Повечето от тях бяха разбрали за курса напълно случайно – от приятели, колеги. Не знам, ако правим пак нещо подобно кои хора да очакваме като потенциална аудитория и къде да обявим нещата, че да ги видят.

Надявам се на тези които избраха да слушат какви ги говорим да им е било интересно и да са научили ползени неща. Благодаря им за сериозното отношение и постоянството! Също така специални благодарнисти на Васко за любезното домакинство!

За който се интересува дали и какво ще има за в бъдеще – не мога да кажа, зависи от всички нас. Ще се опитаме да не оставим нещата до тук, но кога и под каква форма ще продължат все още нямам идея.

Може би вие имате?

2 мнения по „Линукс курсът приключи

    1. rado

      За курс за начиенащи потребители на Линукс, или желаещи да станат такива.
      Той отдавна приключи, дори този домейн със сайта е изтекъл вече, трябва да го преместя някъде другаде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *