http://bgrun.com – обиколка на България

Моят приятел Божко е решил да прави обиколка на Бълария. Планът му е да пробягва по около 50 километра на ден в продължение на месец.

Мислех да го придружа първата седмица – с колелото разбира се, трудно бих пробягал такова разстояние. В крайна сметка пак го придружавам, но карайки колата с багажа. Имаше проблем с първоначално уговореният шофьор.

Вчера тръгнахме от Кърджали по пътя за Смолян и завършихме в село Леска. Спахме на палатка близо до реката и като цяло беше доста приятно. След като разпънахме лагера на една ливада отидохме в местната кръчма да заредим GPS-a и да пийнем нещо. После на връщане по тъмното малко трудно намерихме точно къде е палатката, но все пак успяхме и спахме на топло и удобно.

Аз сега съм в Смолян в хотел-ресторант „СПАРТАК“. Приятно е, а и имат безжичен интернет. Утре живот и здраве се надявам да се изкъпем в минералните басейни на Девин.

Официалният сайт за момента е само статичен HTML и е малко неудобно, но ще се опитам скоро да пусна един WordPress и да качваме там по-често новини и снимки. Може и да се пробваме на покажем логовете от GPS-a върху google maps или нещо подобно ама не съм правил до сега такова нещо и не знам точно как е най-добре.

Ако живеете някъде по пътя на обиколката, и искате да ви дойдем на гости само се обадете :).

2 мнения по „http://bgrun.com – обиколка на България

 1. Анонимен

  Радо, следващия път ме викайте и аз да бягам!!! Даже ще си платя, и автосъпорт в лицето на жена ми ще намеря!!! И двамата пропуснахме сБирката в Стара Загора. Догодина, хем ще бягаме хем на Стара Загора ще отидем.

  1. rado

   Здравей!

   За съжаление, не знам кой си. Признавам, че вината за това е у мен. Коментарите бяха настроени така, че нямаше полета за име или информация за контакт. Оправено е.

   Иначе, Божко поне до края на месеца ще продължи с обиколката, така че винаги си добре дошъл да се включиш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *